Winkel via webwinkel boertje
Winkel via webwinkel boertjel

Adventskalender Wild Life Schleich

 
Adventskalender Wild Life Schleich
 

Schleich Adventskalender Wild Life met 24 Vensters. Vierentwintig grote verrassingen voor het spelen en verzamelen, een geweldig kerstkado. Adventskalender Wild Life voor de Kerst van Schleich. Kerst met de Wild Life Dieren! Klaar om te spelen.

Prijs: €38.36

Bezoek webwinkel

Winkels Productnaam Prijs  
VD Adventskalender Wild Life Schleich €38.36 Bezoek webwinkel
 
Speelmat Wild Life Schleich
 

Speelmat Wild Life Schleich

Laat je predatoren jagen en laat je waterdieren zwemmen op de nieuwe speelmat van 'Wild Life'.


 
Farm Life dieren set Schleich
 

Farm Life dieren set Schleich

Deze set bestaat uit 5 verschillende dieren, een gans, hond, pony, poes en kalf. Het unieke van de Schleich producten is dat deze stuk voor stuk met de hand geschilderd zijn. Dit set met dieren valt in de categorie; Schleich boerderijleven.


 
Black Panther Schleich Schleich 21513
 

Black Panther Schleich Schleich 21513

De figuren van Schleich worden natuurgetrouw en altijd op schaal nagemaakt. Alle figuren worden met de hand beschilderd. Zo komen de figuren altijd overeen met de werkelijkheid. Dit stoere figuur uit de films ziet er altijd stoer uit.


 
Quarter merrie Schleich Schleich 13852
 

Quarter merrie Schleich Schleich 13852

De figuren van Schleich worden natuurgetrouw en altijd op schaal nagemaakt. Alle figuren worden met de hand beschilderd. Zo komen de figuren altijd overeen met de werkelijkheid. Quarter paarden zijn betrouwbare dieren met sterke zenuwen. Dat is waarom...


 
Ben Schleich
 

Ben Schleich

Spaar nu de poppetjes van Schleich! De echte fan van Maya de Bij wil ook de welbekende karakter Ben bij zijn collectie toevoegen!


Webwinkel boertje

Privacybeleid | Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren, copyright © 2019 alle rechten voorbehouden | Webwinkelboertje.nl.

▲ up