Winkel via webwinkel boertje
Winkel via webwinkel boertjel

Ben Schleich

 
Ben Schleich
 

Spaar nu de poppetjes van Schleich! De echte fan van Maya de Bij wil ook de welbekende karakter Ben bij zijn collectie toevoegen!

Prijs: €11.15

Bezoek webwinkel

Winkels Productnaam Prijs  
VD Ben Schleich €11.15 Bezoek webwinkel
 
Black Panther Schleich Schleich 21513
 

Black Panther Schleich Schleich 21513

De figuren van Schleich worden natuurgetrouw en altijd op schaal nagemaakt. Alle figuren worden met de hand beschilderd. Zo komen de figuren altijd overeen met de werkelijkheid. Dit stoere figuur uit de films ziet er altijd stoer uit.


 
Bergdieren Schleich
 

Bergdieren Schleich

Spaar nu de poppetjes van Schleich! Voeg nu in een keer 3 Bergdieren tot jouw collectie toe! Set van 3 bergdieren van Schleich.


 
Dracorex Schleich
 

Dracorex Schleich

Dracorex is een geslacht van plantenetende dinosauriërs, behorende tot de groep van de Pachycephalosauria, dat tijdens het Late Krijt leefde in het gebied van het huidige Noord-Amerika. De dracorex werd tot 9 meter lang.


 
Femaja Schleich
 

Femaja Schleich

Femaja is een kleine elf met prachtige vleugels en is zeer gedetaileerd. Femaja is van het merk Schleich, wat om zijn hoge kwaliteit bekend staat.


 
Hondenhok Schleich
 

Hondenhok Schleich

Spaar nu de poppetjes van Schleich! Heb ook een plekje voor jouw schleich hond in dit leuke hondenhok! Maak jouw hele setting compleet.


Webwinkel boertje

Privacybeleid | Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren, copyright © 2019 alle rechten voorbehouden | Webwinkelboertje.nl.

▲ up