Winkel via webwinkel boertje
Winkel via webwinkel boertjel

Blokken hout Mickey Mouse 92 stuks

 
Blokken hout Mickey Mouse 92 stuks
 

Met de 92 houten blokken van Disney Junior maakt je baby een prachtig kasteel of een leuk huis voor z'n favoriete personages! Rode, groene, blauwe en gele blokken. Cilindervormig, vierkant, speciale vormen, .... Met deze houten blokjes maakt je kind elke keer opnieuw iets anders. En elk bouwsel is een nieuw avontuur voor je kapoen en z'n vriendjes. Wat zal het worden? Een kasteel voor prinsen en prinsessen? Een versterkte burcht?

Prijs: €40.39

Bezoek webwinkel

Winkels Productnaam Prijs  
VD Blokken hout Mickey Mouse 92 stuks €40.39 Bezoek webwinkel
 
Blokken hout Mickey Mouse 100 stuks
 

Blokken hout Mickey Mouse 100 stuks

Met de 100 houten blokken van Disney Junior maakt je baby een prachtig kasteel of een leuk huis voor z'n favoriete personages! Rode, groene, blauwe en gele blokken. Cilindervormig, vierkant, speciale vormen, .... Met deze houten blokjes maakt je kind...


 
Blokken hout Mickey Mouse 60 stuks
 

Blokken hout Mickey Mouse 60 stuks

Met de 60 houten blokken van Disney Junior maakt je baby een prachtig kasteel of een leuk huis voor z'n favoriete personages! Rode, groene, blauwe en gele blokken. Cilindervormig, vierkant, speciale vormen, .... Met deze houten blokjes maakt je kind elke...


 
Stapeltoren Mickey Mouse 12+ mnd
 

Stapeltoren Mickey Mouse 12+ mnd

Leuke stapeltoren van Mickey Mouse! Maak Mickey compleet door de blokken in juiste volgorde op te stapelen. De blokken zijn van hout en hebben de kleuren van Mickey Mouse.


 
Stapeltoren weegschaal Mickey Mouse 24+ mnd
 

Stapeltoren weegschaal Mickey Mouse 24+ mnd

Minnie en Mickey dagen je kleintje uit: lukt het om de kleurrijke houten ringen op de juiste manier te stapelen? Proberen maar! 6 houten stapelringen, 6 uitdagingen voor de handjes van je kindje.


 
Stapeltoren Donald Duck 12+ mnd
 

Stapeltoren Donald Duck 12+ mnd

Leuke stapeltoren van Donald Duck! Maak Donald compleet door de blokken in juiste volgorde op te stapelen. De blokken zijn van hout en hebben de kleuren van Donald Duck.


Webwinkel boertje

Privacybeleid | Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren, copyright © 2019 alle rechten voorbehouden | Webwinkelboertje.nl.

▲ up